Bodenstabilisierung in den Niederlanden

Grondinjectie Nederland hat jahrelange Erfahrungen in der Bodenstabilisierung durch Grund- und Bodeninjektionen. Wir arbeiten überall in den Niederlanden; oft verhärten und entfeuchten wir den Baugrund oder beheben Baugrubenlecks.

Hierfür verwenden unsere Experten moderne Geräte, wie das Hightech-Wasserglasinjektionsgerät zur sicheren und effizienten Injektion.

Wollen Sie wissen, welche Projekte wir zurzeit realisieren?

Hier eine Auswahl.

Aktuelle Projekte

Bodeminjectie Vreeland

Hier hebben wij een bodeminjectie van 400m2 mogen plaatsen voor de bouw van de kelder. Wederom een geslaagd project uitgevoerd door Grondinjectie Nederland.

Lees verder

Waterglasinjectie Amstelveen

Het creëren van bodem afsluiting van 1600m2 door middel van waterglasinjectie. Hier in Amstelveen worden 25 luxe appartementen gebouwd. Waar wij de injectielaag mogen plaatsen.

Lees verder

Grondstabilisatie Ameland

Voor de bouw van een kelderbak is er gebruik gemaakt van de techniek waterglasinjectie. Mede door dat er strak onder de molen geïnjecteerd kon worden.

Lees verder

Grondstabilisatie Beek

Weer een mooie wand grondstabilisatie in Beek. Dank voor de opdracht van Gamerenbouw Aannemingsbedrijf B.V.

Lees verder

Constructieve grondinjectie Austerlitz

We zijn in Austerlitz druk bezig geweest met een constructieve grondinjectie. We stabiliseren het zand pakket onder de fundatie om zo een dragende wand te maken.

Lees verder

Constructieve grondinjectie Amersfoort

We zijn in Amersfoort druk bezig geweest met een constructieve grondinjectie. We stabiliseren het zand pakket onder de fundatie om zo een dragende wand te maken.

Lees verder

Grondinjectie achter keermuur

Om een bestaande gemetselde keermuur aan in Rhenen te verstevigen wil men over een lengte van 100 m1 achter de bestaande muur een grondinjectie toepassen. Grondinjectie Nederland beschik over het kleinste injectiesysteem in de markt en voerde de grondinjectie uit.

Lees verder

Afdichten damwand lekkages

Het gebouw op de kruising van de Koningin Marialaan en de Juliana van Stolberglaan in de Haagse wijk Bezuidenhout moet wijken voor de bouw van vier woontorens met daarin 128 huurappartementen.

Lees verder

Waterglasinjectie Amersfoort

Voor de bouw van een kelder werd gekozen voor de techniek waterglasinjectie. Met deze techniek verlijmen we de zandkorrels aan elkaar tot een harde massa.

Lees verder

Liftput Soesterberg

Voor het maken van een nieuwe lift put wordt de techniek grondinjectie toegepast. Er is strak onder de fundering geïnjecteerd. Zo kon de lift put strak tegen de fundering aangebouwd worden.

Lees verder

Grondinjectie Bussum

Voor het creëren van een kelder moest er grondinjectie toegepast worden. Grondinjectie Nederland voerde de waterglasinjectie uit inclusief geo-technische rapportage. Mooi detail is de bestaande kelder op de foto.

Lees verder

Vriezeweg, Leimuiden

Bij een boorgat zijn lekken gevonden voor de installatie van elektrische voorzieningen. Deze zijn ontstaan door het boren in de mantelbuis. Grondinjectie Nederland was snel ter plaatse om het lek op te lossen.

Lees verder

Thorbeckeplein, Amersfoort

In opdracht van Klaassengroep werd de expertise van Grondinjectie Nederland ingeschakeld om een nieuwe kelder te bouwen.

Lees verder

Oosterdokseiland Amsterdam

Bij de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van Booking.com werden er veel problemen ondervonden door de hoge waterstand. Grondinjectie Nederland loste het probleem op.

Lees verder

Interessiert?

Haben Sie eine Frage zur Bodeninjektion, Bodenstabilisierung oder möchten Sie uns Ihr Bauprojekt vorlegen? Fühlen Sie sich frei uns zu kontaktieren.


Mehr Informationen