Grondstabilisatie door heel Nederland

Grondinjectie Nederland heeft jarenlange ervaring met grondstabilisatie door middel van bodeminjecties en grondinjecties. Veel van de werkzaamheden, welke door heel Nederland plaatsvinden, bestaan uit het verstevigen en vochtvrij maken van de bouwgrond en het verhelpen van bouwputlekkages.

Hiervoor gebruiken de experts van Grondinjectie Nederland geavanceerde apparatuur, zoals de high-tech waterglasinjectie-unit, waardoor er op secure en efficiënte wijze kan worden geïnjecteerd.

Bent u benieuwd met welke projecten wij op dit moment bezig zijn?

Een greep uit de actuele projecten leest u hieronder.

Actuele projecten

Vriezeweg, Leimuiden

Bij een boring voor het aanleggen van elektra voorzieningen werden er lekkages geconstateerd. Deze kwamen voort uit het inboren van de mantelbuis. Grondinjectie Nederland was snel ter plaatse om de lekkage op te lossen.

Lees verder

Thorbeckeplein, Amersfoort

In opdracht van Klaassengroep werd de expertise ingeschakeld van Grondinjectie Nederland voor de bouw van een nieuwe kelder.

Lees verder

Oosterdokseiland Amsterdam

Bij de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van Booking.com werden er veel problemen ondervonden door de hoge waterstand. Grondinjectie Nederland loste het probleem op.

Lees verder

Geïnteresseerd?

Heeft u een vraag over grondinjectie, grondstabilisatie of wilt u ook graag uw bouwproject aan ons voorleggen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.


Meer informatie