We beschikken over een ervaren team die elk hun expertise uitvoeren voor Grondinjectie Nederland

Onze werkzaamheden

Wat we doen en hoe we dat precies doen lees je hier

Grondinjecties

Grondinjectie Nederland is gespecialiseerd in het uitvoeren van zowel horizontale als stabiliserende bodeminjecties.

Lees meer

Grondstabilisatie

Stabiliserende oftewel verticale grondinjecties versterken de bodem onder een bestaand bouwwerk.

Lees meer

Bouwput lekkages

Jarenlange ervaring en beschikking over de juiste, moderne apparatuur om het vocht in de bouwput snel en structureel te bestrijden.

Lees meer

Jarenlange ervaring

Dankzij onze unieke waterglasinjectie-unit, die voorzien is van zeer geavanceerde apparatuur, kunnen we maar liefst op 20 punten tegelijk injecteren. De injectie-unit wordt bestuurd via een hightech computerwaardoor er zeer nauwkeurig gewerkt wordt. Daarnaast ontwikkelen we zelf de receptuur voor vloeistof die in de bodem wordt geïnjecteerd. We gebruiken daarvoor onder andere een speciale ester (harder) in een uitgekiende dosering. Dit zorgt voor een optimaal resultaat.

Grondinjectie Nederland werkt met ervaren experts die de bodeminjecties uitsluitend toepassen als de kwaliteit te garanderen is. Zo leveren wij de stabiliteit die u zoekt voor al uw projecten, of het nu gaat om een kelder of om een complete ondergrondse parkeergarage. U kunt op ons bouwen!

Vragen, geïnteresseerd?

Voor meer informatie over onze werkwijze, onze bodeminjectietechniek of over de grondinjectie kosten kunt u altijd contact opnemen. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor uw bouwproject.


Neem contact met ons op