Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?
Neem geheel vrijblijvend contact op.

Wat ons zo bijzonder maakt

Lees hier verder hoe wij te werk gaan en wat we misschien ook wel voor u kunnen betekenen

Waterglasinjectie-unit

Onze hightech waterglasinjectie-unit die speciaal ontworpen is voor grootschalige bouwprojecten.

Ervaring

Onze jarenlange ervaring in grondstabilisatie en vochtwering.

Expertise

Ons enthousiaste team van bodeminjectie-experts.

Onze werkwijze

Grondinjectie Nederland richt zich voornamelijk op bodeminjecties bij grotere bouwprojecten. De geavanceerde apparatuur in combinatie met de jarenlange ervaring en expertise maken Grondinjectie Nederland tot een vakbekwame en betrouwbare partner voor het uitvoeren van vochtwering en grondstabilisatie bij ondergronds bouwen. Wij beschikken als een van de weinige bodeminjectie-bedrijven over een hightech waterglasinjectie-unit die voorzien is van de nieuwste software en maar liefst 20 injectiepunten heeft. Doordat deze injectielansen gelijktijdig werken, verloopt het injectieproces sneller en efficiënter. Uiteraard doen wij dit met milieuvriendelijke middelen.Grondinjectie Nederland wordt geleid door bodeminjectiedeskundige en ondernemer Torben Kastelein.

Kwaliteit en veiligheid zijn de belangrijkste voorwaarden voor Grondinjectie Nederland. Wij werken uitsluitend met zeer ervaren experts uit het vakgebied die de bodeminjecties uitsluitend toepassen als de kwaliteit te garanderen is. Daarom wordt er altijd eerst uitgebreid onderzoek verricht voordat een project van start gaat.

Vragen, geïnteresseerd?

Voor meer informatie over onze werkwijze, onze bodeminjectietechniek of over de grondinjectie kosten kunt u altijd contact opnemen. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor uw bouwproject.


Meer informatie