Bouwput lekkage? Grondinjectie Nederland bestrijdt damwand-, trekanker- en onderwaterbeton-lekkage en wellen

Grondinjectie biedt u een vochtvrije bouwput

Tijdens de bouw kan het voorkomen dat er een lekkage in de bouwput ontstaat, waardoor u uw werkzaamheden tijdelijk moet staken. Om ervoor te zorgen dat de bouwwerkzaamheden niet te lang gehinderd worden en de financiële gevolgen zoveel mogelijk worden beperkt, zal de bouwput lekkage zo snel mogelijk verholpen moeten worden door een specialist.

Grondinjectie is gespecialiseerd in het verhelpen van uw bouwput lekkage. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en beschikken over de juiste, moderne apparatuur om het vocht in de bouwput snel en structureel te bestrijden.

Welke bouwput lekkages verhelpt Grondinjectie?

Grondinjectie verhelpt door heel Nederland succesvol alle soorten vochtproblemen, waaronder ook bouwput lekkages. Benieuwd naar onze oplossingen voor vochtproblemen?

Bekijk dan onderstaande onderwerpen door op de link te klikken. U wordt doorverwezen naar de desbetreffende pagina, waar u alles kunt lezen over de oorzaak van de lekkage en onze bestrijdingstechnieken om uw bouwput vochtvrij te maken en te houden, zodat u snel weer verder kunt met uw bouwwerkzaamheden.

Vragen, geïnteresseerd?

Voor meer informatie over onze werkwijze, onze bodeminjectietechniek of over de grondinjectie kosten kunt u altijd contact opnemen. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor uw bouwproject.


Neem contact met ons op